Sorra fejezik ki együttérzésüket a hazai sztárok Kis Grófo édesapjának halála miatt. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Kis Grófo nagyon aggódott a családjáért, ugyanis bátyja és édesapja is elkapták a koronavírust. Nagy Grófo lélegeztetőgépre is került, kórházi ápolásra szorult - az egész család imádkozott érte.

Ezt követően úgy tűnt, állapota stabilizálódik, ám egyik pillanatról a másikra ismét rohamosan romlani kezdett, majd december 3-án életét vesztette. A szomorú hírt a Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke, ifj. Rostás-Farkas György osztotta meg a közösségi oldalán. A hazai sztárok is sorra búcsúznak a híres zenésztől, többek között L.L. Junior és Curtis is. 

"Mély fájdalommal értesültem a tragédiáról. Grófo ,a híres roma művész elhunyt. Nyugodjon békében bratyesz. Részvétem az egész családnak" - írja Curtis.

"Mély fájdalommal értesültünk a tragédiáról , miszerint testvérünk, Magyarország legnagyobb hangú énekese, Grofo az Úrhoz távozott. Részvétünket nyilvánítjuk az egész családja felè. Sokat köszönhet neki a teljes Zenész társadalom és csak remélni tudjuk, hogy életében is meg tudtuk köszönni neki azokat a boldog perceket, amiket a zenéjével varázsolt nekünk, születésnapon, lagzikon, keresztelőkön. Óriási űrt hagyott maga után . Nyugodjon békében" - olvasható L.L.Junior közösségi oldalán.