Curtis és L.L.Junior is gyászolja Kis Grófo édesapját - Fotók

Kis Grófo halál Curtis koronavírus L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra fejezik ki együttérzésüket a hazai sztárok Kis Grófo édesapjának halála miatt. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Kis Grófo nagyon aggódott a családjáért, ugyanis bátyja és édesapja is elkapták a koronavírust. Nagy Grófo lélegeztetőgépre is került, kórházi ápolásra szorult - az egész család imádkozott érte.

Ezt követően úgy tűnt, állapota stabilizálódik, ám egyik pillanatról a másikra ismét rohamosan romlani kezdett, majd december 3-án életét vesztette. A szomorú hírt a Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke, ifj. Rostás-Farkas György osztotta meg a közösségi oldalán. A hazai sztárok is sorra búcsúznak a híres zenésztől, többek között L.L. Junior és Curtis is.

"Mély fájdalommal értesültem a tragédiáról. Grófo ,a híres roma művész elhunyt. Nyugodjon békében bratyesz. Részvétem az egész családnak" - írja Curtis.

"Mély fájdalommal értesültünk a tragédiáról , miszerint testvérünk, Magyarország legnagyobb hangú énekese, Grofo az Úrhoz távozott. Részvétünket nyilvánítjuk az egész családja felè. Sokat köszönhet neki a teljes Zenész társadalom és csak remélni tudjuk, hogy életében is meg tudtuk köszönni neki azokat a boldog perceket, amiket a zenéjével varázsolt nekünk, születésnapon, lagzikon, keresztelőkön. Óriási űrt hagyott maga után . Nyugodjon békében" - olvasható L.L.Junior közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.