Erdei Zsoltnak a koronavírus mentette meg a párkapcsolatát

Forrás: MTVA/Zih Zsolt -
párkapcsolat Erdei Zsolt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt és felesége, Réka rengeteg hullámvölgyet éltek meg a 2020-as évben.

Erdei Zsolt hihetetlen sikereket ért el karrierje során, magánélete azonban korántsem mondható felhőtlennek. Első felesége, Arabella a válásuk után szerette volna, ha kisfiuk külföldre költözik vele, de végül a 11 éves Viktor az édesapjával maradt.

Az egykori profi boxoló 2013 óta alkot egy párt szerelmével, Dudás Rékával, akivel már két közös gyermekük született. A 46 éves Zsolt év elején mesélt arról, hogy válságban van a magánélete, és érzelmileg is eltávolodott Rékától. A koronavírus-járvány, és a karantén azonban megváltoztatta az életüket, és Erdei a Blikknek mesélt a részletekről.

"Sokan nem gondolják rólam, de befelé forduló, zárkózott vagyok, Réka pedig szeret kimozdulni, romantikus programokat szervezni"

– mesélte Madár, aki nemrégiben elkapta a koronavírust, ezért három hétig egyedül töltötte a karantén időszakát.

"Rettenetesen hiányzott a családom, nagyon lassan telt az idő, de így volt időm gondolkodni is. Úgy voltam vele, nem lehet olyan dolog, amit ne tudnánk megbeszélni, és elhatároztam, igyekszem még türelmesebb lenni. Ha úgy tetszik, jót tett a karantén a kapcsolatunknak, mert úgy néz ki, működik(...)

A párom nagyon szeretné, ha hivatalossá tennénk a kapcsolatunkat, és ez valahol érthető is.Egyszer már szétesett a családom, abban biztos voltam, hogy ezt nem szeretném még egyszer.

Akkor nagyon megégettem magam, sokat veszítettem, ezért is félek újra nősülni.
Bár múltkor viccesen megjegyeztem neki, hogy megígérem, nyolcvanévesen feleségül veszem.

-mondta az egykori profi ökölvívó.

Erdei Zsolt és felesége, Réka Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.