„Ez nem egy kamaszszerelem” - Így hatott Ábel Anita párkapcsolatára a karantén

Forrás: Instagram / Ábel Anita -
párkapcsolat Ábel Anita karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elárulta, számukra nem hozott különösebb változást a karantén, hiszen nem volt szükség arra, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, mivel eddig is remekül működtek együtt.

Sok pár kapcsolatát próbára teszi az összezártság, előfordul, hogy éppen emiatt szakítanak a szerelmesek, de az is, hogy pont közelebb hozza egymáshoz a két felet ez az élethelyzet.
Ábel Anita azonban azt mondja, rájuk nem volt különösebben hatással, maximum abban, hogy kevesebb lett a külön programjuk.

Ábel Anita és párja jól viselték a bezártságot. Forrás: Instagram / Ábel Anita

„Eddig sem voltunk bulizósak, szóval az, hogy este nem mehetünk sehova, egyáltalán nem zavar minket. Persze minden kapcsolatban akadnak olyan napok, amikor fontos, hogy hagyjunk saját programokat a másiknak, ez a járvány ebben változást hozott" - árulta el Anita a Story magazinnak.

Hozzátette, nekik megerősítésre sem volt szükségük, eddig is stabil lábakon állt a kapcsolatuk.
„Nem volt szükség karanténra, összezártságra ahhoz, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Mi eddig is tudtuk, hogy egymást választottuk, ez nem egy kamaszszerelem, ami állandó megerősítésre szorul"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.