Kiderült, milyen hatással van Meghan és Harry távozása a királyi családból Katalinra és Vilmosra

Kate Middleton Meghan Markle brit királyi család család Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos szemmel láthatóan nagyon élvezi, hogy Meghan és Harry nem tagja már a brit királyi családnak. Nagyon jó hatással van rájuk a távozásuk, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabbak a mindennapjaik.

Hosszú és botrányos út vezetett Meghan és Harry távozásáig a brit királyi családból, de úgy tűnik,van, akire nagyon jó hatással van, hogy a házaspár Amerikában kezdett új életet. A brit királyi család írónője, Angela Levin szerint Katalin és Vilmos valósággal felszabadult, mióta a herceg öccse és felesége elhagyta Angliát.

Katalin és Vilmos december 6-án londoni Euston Station pályaudvaron Forrás: AFP/Chris Jackson

Természetesen Vilmost is megviselte, hogy testvére elköltözött, hiszen sokáig nem is beszéltek egymással, de az mindenért kárpótolja őket Katalinnal, hogy nincs körülöttük annyi konfliktus és ellenük annyi támadás, mint korábban.

"Nagyon nagyot változott a viselkedésük, mióta nincs Harry és Meghan, sokkal kiegyensúlyozottabbak. Talán az, hogy nincsenek folyamatosan a támadások kereszttüzében és az, hogy már csak ketten vannak egy csapatban, rendbe tette a dolgaikat"

- mondta az írónő a talkRADIO műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.