Óriási a készülődés: ekkor temetik Nagy Grófót

halál síremlék temetés gyász Nagy Grófo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig felfoghatatlan a hír, hogy elhunyt Kis Grófo édesapja, id. Kozák László. A legendás zenészt jövő szombaton helyezik örök nyugalomra. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, nemrég örökre lehunyta szemét, Kis Grófo édesapja, id. Kozák László.

A zenész temetése jövő szombaton lesz, ahol a járványügyi szabályoknak és a roma hagyományoknak megfelelően vesznek búcsút Nagy Grófotól. A szertartáson az ország vajdái is jelen lesznek.

A zenész temetése jövő szombaton lesz, Szolnokon Forrás: Instagram/Kis Grófo

A temetés Szolnokon lesz, ahol óriási a készülődés, már építik az elhunyt zenész kriptáját.

"A temetés 2020.12.19-én 10:00-kor lesz, a szolnoki temetőben, a jelenleg hatályban lévő járványügyi intézkedések, rendeletek figyelembevételével, betartásával. Amint már arról értesültek, édesapámat lovaskocsi fogja végső nyughelyére kísérni, a gyászoló családdal egyetemben.
Édesapám búcsúztatása a roma hagyományok szerint fog megrendezésre kerülni, szintén a jelenleg hatályban lévő járványügyi intézkedéseket, rendeleteket betartva" - írta közösségi oldalán Kis Gófo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.