Feleségek luxuskivitelben: Nagy Noémi szavát még párja sem vonja kétségbe

vállalkozó feleség Feleségek luxuskivitelben Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben egyik gyönyörű felesége, Nagy Noémi komoly szakmai karriert épített fel maga köré, amit csakis saját magának köszönhet, így az üzleti döntéseibe senki nem szólhat bele, még a párja sem. 

Nemrég elstartolt a Feleségek luxuskivitelben negyedik évada, amelyben Nagy Noémi az előző évhez hasonlóan, idén is szerepel. Sokan azt gondolják, hogy a fiatal üzletasszony ölébe hullott a siker, neki nem kellett sok mindent letenni az asztalra, pedig egyáltalán nem így van - írja a Bors.

Nagy Noémi Feleségek luxuskivitelben Forrás: Viasat3

Mindent amit elér a karrierje során, saját magának köszönhető, ruhamárkája mellett több sikeres vállalkozása is fut. Noémi szerint jó üzleti érzékkel van megáldva, amit bizony párja sem tagad.

"Tudja, hogy jó üzleti érzékkel vagyok megáldva, és soha meg nem kérdőjelezné az üzleti döntéseimet. Érti a dolog lényegét és logikáját"

- mondta Noémi a rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.