A tavalyi karácsony legemlékezetesebb celeb pillanatai

karácsony visszaemlékezés 2019 sztárok celebek L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyt mindenki másként éli meg, mégis úgy érezzük, hogy a sztárok, celebek egy kicsit különlegesebben ünneplik a szeretet ünnepét. Összegyűjtöttük a legkedvesebb, legérdekesebb vagy épp legmeglepőbb tavaly karácsonyi celeb pillanatokat, hogy felkészülve érhessenek az idei hírek.

Először kezdjük a karácsonyi visszaemlékezést a hazai sztárokkal!

A tavalyi évben hunyt el Andy Vajna. Özvegye, Vajna Tímea pedig elárulta, hogy első szentestélyét férje nélkül teljesen egyedül töltött. Reméljük, az idei karácsony sokkal boldogabban és meghittebben fog Timi számára telni, hiszen ezt már új szerelmével töltheti.

Janicsák Veca beengedte a Life.hu stábját otthonába, hogy megmutassa, miként készül náluk az ünnepi menü. A húsmentes karácsonyi menü tippjeiért kattints IDE!

Ambrus Attila tündéri családi fotóval lepte meg a követőit, amin kedvese és gyermeke is szerepel.

Marsi Anikó számára kettős érzés volt a tavalyi karácsony. Bár a szentesést együtt tölthette a család, férje 25-én reggel hosszú időre elutazott Dominikára. Palik Lászlót az Exatlon Hungary forgatása hívta ki, épp úgy, ahogy idén is, hiszen hamarosan indul a bajnokok és kihívók csatájának harmadik évada a TV2-n.

L.L. Junior számára a 2019-es év hatalmas csapást hozott, elhunyt ugyanis kisebbik fia. A zenész karácsony előtt pár nappal tette közzé a kisfia emlékére írt dalát a legnagyobb videómegosztó oldalon, melyet Horváth Charlie-val közösen énekel. A Könnyű álmot hozzon az éj azóta már közel 8 milliós megtekintésnél jár. L.L. Juniornak idén szeptemberben született meg új kedvesétől kislánya, aki némi vigaszt jelentett a zenész számára a gyász feldolgozásában.

Ábel Anita őszinte vallomása sokakat meglepett, de szerencsére pozitív értelemben. Karácsony első reggelén, ébredés után elsírta magát, méghozzá örömében. Mint kifejtette, életében először érezte magát maradéktalanul boldognak.

Ábel Anita Forrás: Facebook ! Ábel Anita

Most nézzük, mi történt a külföldi sztárokkal tavaly karácsonykor!

Kylie kislánya, Stormi ajándéka, amit nagymamájától, Kris Jennertől kapott, sokaknál kiverte a biztosítékot. A Kardashian-klánban természetesen hagyománya van a rongyrázásnak, tehát nem lepődhettünk meg azon, hogy az akkor 22 hónapos csöppség egy kandallóval, légkondival, erkéllyel és működő csengővel felszerelt kerti „babaházat" kapott karácsonyra. Nézd meg a videót!

Adele tavaly nem a hagyományos karácsonyi kép-sablonok közül választott. Ő ugyanis Grinccsel pózolt. Ám nem ez volt a legmeglepőbb, hanem döbbenetes fogyása, amit ebben az évben sikerült ugyan túlszárnyalnia az énekesnőnek, de egy éve ilyenkor mi teljesen padlót fogtunk átváltozásán.

Miley Cyrus már tavaly karácsonykor megkezdte a késői rock-punk életérzéssel való azonosulást – amit egy év távlatából sikeresnek mondhatunk. Ugyanis családját döngölte a földbe, egyetlen egy mondattal a szeretet ünnepén.

David Beckhamre öröm volt ránézni karácsonykor, mivel a legendás focista, és celebférj nem vitte túlzásba az ünnepi szerelést, szexi mikulásnak öltözött.

Kíváncsian várjuk, hogy idén mivel lepnek meg minket a hírességek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.