Nagypapa lett a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Gábor

Forrás: Youtube -
Zsoldos Gábor dobos nagypapa Dolly roll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
58 évesen lett édesapa a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Gábor, akinek rengeteg boldogságot hozott az életébe öt hónapos unokája, Noel. Akárhányszor a karjában tartja, mindig eszébe jutnak szeretett szülei, akikről könyvet is írt az újdonsült nagypapa.

Zsoldos Gábor, aki a legendás trombitás, Zsoldos Imre és Sárosi Katalin fia öt hónappal ezelőtt nagypapa lett, ami sokszor eszébe juttatja szeretett szüleit, akit egészen fiatal korában veszített el. Gábor híres szüleiről könyvet írt az utókornak.

"Azt gondoltam, ha már nem leszek, a gyerekeim és az unokáim tudjanak meg mindent az életükről, arról, hogy micsoda fantasztikus emberek, zenészek, művészek voltak.

Az apukámnak velem ellentétben sajnos nem adatott meg, hogy nagypapa legyen" - mesélte a Best magazinnak Gábor.

Az egykori dobos édesapját egy szörnyű autóbalesetben veszítette el, amikor 23 éves volt. Édesanyja is az autóban utazott, de ő felépült a súlyos sérüléseiből, bár lelkileg sosem volt képes feldolgozni a férje halálát.

Nagypapa lett a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Gábor Forrás: Youtube

"Apukám halálával elvesztette az élete értelmét. Soha többé nem akart színpadra állni. Magunkhoz költöztettem, bátorítottam, hogy ne hagyja abba az éneklést, de minden hiába volt. (...) Lassan elemésztette magát, egyre súlyosabb depresszióba esett. Éppen húsz évvel ezelőtt ment el" - mondta szomorúan Gábor.

Édesapjának nem, de édesanyjának még megadatott, hogy láthatta a dobos három gyermekét.

"Amikor a kezemben tartom Noelt, mindig eszembe jutnak a szüleim, vajon mit szólnának a dédunokához. Rajongásig szeretem a gyerekeimet, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a nagypapaság semmihez sem fogható élmény.

Sajnos messze, Zala megyében laknak, így keveset láthatom a kicsit, de a távolság nem is lenne akadály, csak a járvány ne lenne! Ha egyszer véget ér ez a rémálom, akkor jön el a mi időnk" - mondta mosolyogva Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.