Megható: ezt tette Korda György az anyósáért, megváltozott az élete

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Korda György Balázs Klári anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György nagyon szerette Balázs Klári édesanyját, ezért amikor meglátta, hogy milyen körülmények között él, nem volt kérdés számára, hogy hozzájuk költözik.

Harminc évig élt együtt anyósával Korda György. A férfi ugyanis nem akarta, hogy az asszony olyan rossz körülmények között éljen, mint ahogy korábban, ezért azt mondta, költözzön hozzájuk.

Soha nem vesztek össze ez idő alatt, remekül kijöttek. Az énekes szerint ez annak köszönhető, hogy Klárika édesanyjának csodás természete volt.

Korda György harminc évig élt az anyósával. Fotó: Szabó Gábor - Origo - Origo

„Olyan asszony volt, akibe a rosszindulatnak még a szikrája se szorult. Soha, senkire rosszat nem mondott. Naiv, gyermeki tiszta lélek, csupa jóság volt. Egyszer régen Klárika egy éjszakát a kórházban töltött. Akkor én a tudtával elmentem kártyázni, és reggel hatkor jöttem haza. Az anyósom fent volt, látott, de soha az életben nem mondta meg Klárinak" – mesélte a sztár a Kiskegyednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.