Őszintén vallott nagypapája elvesztéséről Tóth Vera

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
gyász énekesnő Tóth Vera nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig mosolygós és jókedélyű énekesnő, Tóth Vera számára is hozott az idei év számtalan meglepetést, többek között, szeretett nagypapájának elvesztését is. 

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Tóth Vera és családja, akik nemrégiben elveszítették a család imádott nagypapáját.

"Pár hete elment... Nagyon nehéz volt. Megviselte az egész családot.

A temetésen néztem a mamámat, üveges volt a tekintete, úgy láttam a szemében, hogy azt kérdezi, vajon most mi lesz? Hatvankét évet éltek együtt, ami rengeteg, de a mama gyönyörűen gyászol, le a kalappal előtte"

- mondta Vera a Blikken keresztül Szabő Győzőnek.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

Vera nagypapája nagyon erős ember volt, aki több akadályt is leküzdött már az életben.

"81 éves volt. Szép kort élt meg, de maradhatott volna még néhány esztendőt. Nagy túlélő volt. Fiatalon bányászként dolgozott és egyszer volt egy hatalmas robbanás a föld alatt.

Sokan meghaltak, de ő túlélte, ahogy a hasnyálmirigy-gyulladást és a négy agyvérzést is, amelyet tíz év alatt kapott. Szellemileg ép volt az utolsó pillanatig, élni akart, küzdött még akkor is, amikor a teste már nem úgy működött, ahogy szerette volna.

Az orvos szerint hamar elment, nem kellett sokáig szenvednie. Szegény mama talált rá, azóta minden nap jár ki a temetőbe, ahogy ő mondja, beszélget a papával" - mesélte szomorúan az énekesnő.

Vera arról is mesélt, hogyan töltik párjával, Pauli Zolival és családjával az ünnepeket.

"Idén ketten leszünk a párommal, Zolival és az ő családjának egy részével találkozunk majd" - zárta le az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.