Tovább folytatja a közös munkát Pásztor Anna és Köcse György - Videó

közös munka Köcse György Dancing with the Stars Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna a Dancing with the Stars műsor befejezése után sem hajlandó elengedni a táncot, így mindenképpen folytatják a közös munkát profi táncpartnerével Köcse Györggyel.

Pásztor Anna rengeteget köszönhet a Dancing with the Stars műsornak, ami lehetőséget adott arra, hogy a tánc újra visszatérjen az életébe.

"Most visszakaptam azt a fiatalkori táncos énemet, ami valami bombasztikus és elképesztő életigenlő, nem mintha egyébként nem, de én ezt nem vagyok hajlandó még egyszer elengedni"

- mondta Anna a ma reggeli Mokkában.

A népszerű páros szomorú volt, hogy az utolsó táncukat, a rumbát, nem táncolhatták el a műsorban, de találtak erre is egy megoldást, ugyanis videoklip formában hamarosan a nézők is megtekinthetik majd.

"Én mondtam a Papinak, hogy vegyük föl, hallod vegyük föl, belehalok, hogy nem volt meg és most vasárnap egy olyan 7 órát emelgettük egymást, vagyis hát a Papi leginkább engem és felvettük a rumbát a gyönyörű ruhába, az arany ruhába"

- mondta izgatottan Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.