Balázs Kláriék már 9 hónapja vannak teljesen bezárva, nagyon várják a vakcinát

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári Bochkor Gábor Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró szerint az egyetlen megoldás a koronavírus-járványra a vakcina, ő egészen biztosan beoltatja magát, mert már nagyon szeretne koncertezni. Nincs ezzel másképp Korda György és Balázs Klári sem. De Bochkor Gábor is hasonló véleményen van.

Sok sztár már tűkön ülve várja, hogy megkapják a koronavírus elleni védőoltást, és hogy az életük végre visszatérjen a régi kerékvágásba.

Nagy Feró szerint magától nem fog megszűnni a járvány, ő mindenképpen be szeretné oltatni magát.
„Hogy beoltatom-e magam? Mint állat! Bízzunk abban, hogy ez megvéd mindenkit és köztük minket, zenészeket is például attól, hogy ne fertőződjünk meg, és ne fertőzzünk másokat. Úgy gondolom, hogy ha egyszer a világ eldöntötte, hogy már csak ez segíthet rajtunk, ne várjunk a csodára, higgyünk az okosoknak, és a gyógyszergyáraknak! Örülnék, ha sietnének, mert nyakon vágok mindenkit! Nincs ahhoz kedvem, hogy már csak emlékkoncertet adjak!" – árulta el a Borsnak a zenész.

Nagy Feró biztosan beadatja a vakcinát. Fotó: Polyák Attila - Origo

Korda György és Balázs Klári is osztja Feró véleményét. Ők már kilenc hónapja karanténban vannak, és már nagyon szeretnék visszakapni a régi életüket.

„Kilenc hónapja várjuk a vakcinát, és bár nekünk van időnk várni, azért nagyon bízunk benne, hogy hamarosan hozzájutunk. Úgy gondoljuk, hogy amit itthon és Európában bevizsgálnak, az megbízható vakcina lesz" – mondta Klárika.

Bochkor Gábor a Retró Rádióban fejtette ki véleményét. Azt mondja, látja, hogy sokan félnek az oltástól, de szerinte csak ez védhet meg minket.

Bochkor Gábor szerint nem kellene tartani a védőoltástól. Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„A baráti körömben azt látom, hogy sokan, valami miatt tartanak az oltástól, kivárnak. Azt gondolom, ha lesz vakcina, akkor nagyobb lesz a hajlandóság is, egyszerűen azért, mert biztonságérzetet ad. Azt se felejtsük el, hogy sok minden, amit tehetsz, valószínűleg az oltáshoz lesz kötve, például az utazás. Én azt gondolom, hogy a koronavírus-helyzetben a vakcina a megoldás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.