Hoppá! Kim Kardashian dadusa kitálalt a sztár házasságáról

házasság Kanye West válás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian egykori dadusa, Pam Behan őszintén mesélt Kim és Kanye West házasságáról és arról, hogy mi vezetett a váláshoz. 

Pam Behan az 1990-es években dolgozott a család dadusaként. A jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozó nő a The Sunnak adott interjút arról, hogy szerinte mi vezetett Kim Kardashian és Kanye West házasságának megromlásához.

A lapnak Pam elmesélte, hogy csodálja Kimet, amiért ilyen hosszú ideig kibírta Kanye mellett, aki hosszú évek múltán sem volt képes rendesen kezelni a hirtelen jött sikert és a rengeteg pénzt. Az egykori dadus állítása szerint Kim kezdeményezte a válást, miután végleg betelt nála pohár, ugyani Kanye semmiből nem vette ki a részét, a gyerekekkel sem foglalkozott.

"Azt gondolom, hogy Kim helyesen cselekedett, amikor végre pontot tett a házassága végére. Vannak olyan emberek, akik képtelenek kezelni a hírnévvel járó pénzt és sikert. Kanye ennek ékes példája"

- mondta Pam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.