Ez a táncoslány kiköpött mása Emily Ratajkowskinak, döbbenetes a hasonlóság – Fotó

modell szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze húsz éves balettáncos egyre népszerűbb a közösségi médiában. Isabella Fonte ugyanis olyan, mintha Emily Ratajkowski elveszett ikertestvére lenne.

Emily Ratajkowski Robin Thicke Blurred Lines című dalának videoklipjében tűnt fel anno. A 22 éves lányt sokan megjegyezték maguknak, és ezután valósággal szárnyalni kezdett a modellkarrierje, sőt filmekben is szerepelt. Később saját márkát alapított, most pedig első gyerekével várandós.

Szerencsére megérkezett az „utánpótlás", feltűnt a színen ugyanis a húszéves balettáncos, Isabella Fonte, aki olyan, mintha Emily ikertestvére lenne – írta a Bors.

A lány igen népszerű az Instagramon, a TikTokon, és saját YouTube csatornája is van. Előszeretettel pózol Emily Ratajkowski ruhamárkájában, tehát úgy tűnik, nincs ellenére a hasonlóság, és a bikiniben való feszítés is meglepően jól megy neki, akárcsak elődjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.