Zseniális konyhai trükk: így lesz érett az avokádó tíz perc alatt

Forrás: Shutterstock -
trükk gyümölcs avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy anya rájött arra, hogyan lehet tíz perc alatt megérlelni az avokádót. A pofonegyszerű trükköt pedig meg is osztotta a nagyvilággal.

Minden avokádó-imádó tudja, hogy olykor nehéz megfelelően érett gyümölcsöt találni. Egy anya azonban rájött, hogy a sütőben hogyan lehet percek alatt fogyaszthatóvá varázsolni az éretlen darabokat is.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Korábban azt javasolták, hogy az avokádót alacsony hőmérsékleten kell sütőbe tenni, ha túl kemény és nem áll készen a fogyasztásra. Ám az anya forró levegős légsütőbe tette a hagyományos helyett, és az eredmény sokkal jobb lett.

Előtte fóliába csomagolta a gyümölcsöt, majd 200 fokra állította a gépet, és tíz percig sütötte.
Ezután pedig hagyta kihűlni.
Az internet népe borzasztó hálás volt az ötletért, ugyanis sokaknak bevált – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.