Palácsik Lilla és Visváder Tamás máig sokat gondolnak Andy Vajnára, szerették volna, ha ő lehetett volna fiuk keresztapja. 

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás tavaly októberben lettek szülők, akkor született meg első közös gyermekük. Mint kiderült, örültek volna, ha Andy Vajna lehetett volna a gyermekük keresztapja.

Forrás: TV2

"Lillával a mai napig sokat beszélünk Andyról, a fotója is kint van nálunk a falon. Sokszor eljátszunk a gondolattal, hogy ha visszatérne egy napra, mit mondana. Szigorú ember volt, de szerintem büszke lenne ránk. Azt gondolom, elismerné, ahogyan a fánkozó ügyeit intéztem, de annak is örülne, hogy milyen szép család lettünk. Nagyon fáj, hogy nem élhette meg Noah születését, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretné. Ha élne, elgondolkodnánk, hogy ő legyen az egyik keresztszülője a fiunknak. Több keresztgyereke is van, láttuk, mennyire szerette őket, de erre már nincs lehetőségünk. Ennek a felkérésnek biztosan jobban is örült volna, mint a nagypapai szerepnek, Andy ugyanis utált idős lenni" - mondta Tamás a Blikknek.