Kiderült, mi a hosszú élet titka Betty White amerikai színésznő szerint

Forrás: AFP/Getty Images/Brian To -
99 éves színésznő Betty White hosszú élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betty White amerikai színésznő nemrég ünnepelte 99. születésnapját. A jeles nap alkalmából elárulta a rajongóinak, hogy szerinte mi lehet a hosszú élet titka. 

Itthon is híres és rendkívül népszerű a nemrég 99. életévébe lépett Betty White. Főként az Öreglányok című sorozatból lehet ismerős, ahol Rose Nylundként nyújtott káprázatos alakítást.

Amerikában a születésnapos színésznő egy valóságos legenda, eddigi karrierje során hét Emmy-díjat zsebelt be, valamint ő lett az első nő, aki megkapta a Daytime Emmy-t, egy olyan díjat, amely kizárólag a napközben futó műsorokra specializálódik - írja a promotions.hu.

Betty White nemrég ünnepelte 99. születésnapját Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

99. születésnapja alkalmából a rajongói megkérdezték tőle, mit gondol, mi lehet a hosszú élet titka. A színésznő részéről igazán meghökkentő és roppant vicces válasz érkezett: a vodka és a hot dog.

Viccet félretéve egyéb tanácsokat is megosztott a színésznő a nyilvánossággal. White szerint a nevetés, a humorérzék nagyon fontos. Nem szabad mindent komolyan venni, érdemes lazának maradni minden helyzetben. A panaszkodásnak, a negatív gondolatoknak abszolút nincs helye, érdemes mindig mindennek a jó oldalát nézni - írta le a színésznő gondolatait az USA Today.

A 99 éves színésznő szellemi fittségét egyébként fejtvényfejtéssel próbálja megőrizni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.