Kiderült, mivel tartja fitten magát Somossy Barbara - Videó

videó box sport edzés Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető, Somossy Barbara újult erővel vágott bele az új esztendőbe, aminek elengedhetetlen része a sport és mozgás. 

Nem is gondolná senki, hogy a gyönyörű műsorvezető, Somossy Barbara kemény sportot választott magának annak érdekében, hogy fitten tartsa magát az új évben is. Barbi a korábbi profi világbajnok ökölvívó, Hídvégi György segítségével bokszol hetente három-négy alkalommal.

"Először egyetemista koromban fogott meg a boksz, miután megnéztem a Millió dolláros bébi című filmet. Rögtön éreztem, hogy ez lesz az én sportom: még ki sem próbáltam, azonnal vettem egy kesztyűt és belevágtam" - mesélte a Blikknek a műsorvezető.

Az első edzés után azonnal a boksz szerelmese lett, ami amellett, hogy erős izomzatot formál, fejleszti az állóképességét, stresszlevezetőként is tökéletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.