Sneaker-kisokos 2021-re: mutatjuk mit viselj és mit ne

sneaker cipő 2012 tavasz sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sneakerek, vagyis a tornacipők a legkényelmesebb lábbelik közé tartoznak, de ezeket is termédek stílusban vásárolhatjuk meg. Melyek azok, amiket 2021-ben is nyugodtan viselhetünk és mik azok, amiket inkább hanyagoljuk? Mutatjuk!

Köztudott, hogy a divat ciklikus: a trendek jönnek-mennek, rég elfeledett stílusirányzatok bukkanak fel újra és újra. A cipők világában sincs új a nap alatt: lássuk, milyen trendek szerint öltözködjünk idén tavasszal, és mely lábbeliket süllyesszük a szekrény mélyére.

Jön a világos sneker, megy a fekete

A ragyogó fehér és világos krém tónusok nemcsak a ruházatban, a cipőknél is divatosak lesznek 2021-ben. A világos sneakerek időtlen megjelenést kölcsönöznek az outfitnek, ráadásul könnyű ezeket kombinálni. 2021 Pantone-színei, az Illuminating (világossárga) és Ultimate Grey (világosszürke) fontos szerepet játszanak az idei tornacipő-divatban is. A fekete lábbeliket viszont nyugodtan pakoljuk a szekrény mélyére.

1. Adidas 26 490 Ft - aboutyou.hu, 2. Puma 19 990 Ft - aboutyou.hu, 3. Deichmann 11 990 Ft - deichmann.com, 4. Vans 28 490 Ft - aboutyou.hu, 5. NA-KD 22 999 Ft - fashiondays.hu Forrás: Life.hu

Jön a magasszárú tornacipő, megy a chunky sneaker

Az úgynevezett chunky sneakerek, amiknek durva, vastag, struktúrált talpuk van, szünetre mennek. A magasszárú tornacipők viszont reneszánszukat élik idén tavasszal, sportos és laza stílust kölcsönözve viselőjüknek. Ruhákhoz és szoknyákhoz annyira nem passzolnak, de tökéletesen illenek szűk farmerhez, sortokhoz vagy bőr- és vinyl nadrágokhoz.

1. Adidas 16 999 Ft - fashiondays.hu, 2. Nike 35 990 Ft - aboutyou.hu, 3. Adidas 18 950 Ft - markasbolt.hu, 4. Rainbow 3 799 Ft - bonprix.hu Forrás: Life.hu

Jön a futócipő, megy a logós lábbeli

Az elmúlt években nagyon sokan viseltek hangsúlyosan logozótt cipőket, amikről ordított, hogy sok pénzt fizettek értük. Ennek azonban 2021-ben vége, elég volt a hatalmas márkajelzésekből és szimbólumokból. Az uralmat idén a kényelem veszi át: visszatérnek a futócipők, mégpedig a kétezres évek fazonjai szokatlan színkombinációkkal és izgalmas anyagvariációkkal.

1. Adida 39 080Ft - ecipo.hu, 2. Nike 45 990 Ft - aboutyou.hu, 3. Adidas 24 490 Ft - aboutyou.hu, 4. Levi's 17 999 - fashiondays.hu, 5. Reebok 18 490 Ft - aboutyou.hu Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.