"Ezt nem tűrjük tovább" - Rubint Réka komoly lépésre szánta el magát a kommentelőkkel szemben

Rubint Réka kommentelők Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csoport jött létre a közösségi médiában, amely a Schobert-családot szidalmazza. Rubint Réka és Norbi ezt megelégelve jogi lépésekre szánta rá magát.

Nem tűri tovább Rubint Réka és Schobert Norbi, hogy gyalázkodó, nyomdafestéket nem tűrő kommentekkel bombázzák őket, különösen gyermekeiket. A jövőben jogi útra terelik az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat különösen abban a csoportban, amelynek fő tevékenysége a családjuk kritizálása.

Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében.

Rubint Réka és Norbi jogi lépésre szánta rá magát. Forrás: Instagram

A fitneszedzőt addig nem érdekelték különösebben a rosszindulatú kommentelők, amíg a gyerekeit nem érintette a gonoszkodásuk. Ennél a pontnál viszont betelt a pohár.

„Rám mondhatnak bármit, de az, hogy a gyerekeinket bántják, ráadásul olyanok, akik a profiljuk alapján maguk is anyukák-apukák, nagyszülők... Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, hogy ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem!" – tette hozzá a sztár, aki egy régi, fájó kommentet is felidézett a sok közül.

„Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy 'Láttam ezt a k***át a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek' – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie? Sajnos az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ezt nem tűrjük tovább" – mondta a Sláger Reggelben Rubint Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.