Felfoghatatlan dolgot mesélt Schobert Norbi: savval akarták leönteni Rékát

Forrás: Origo/Polyák Attila -
Rubint Réka kommentelők Schobert Norbert abúzus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbit és Rubint Rékát hosszú évek óta támadják a közösségi oldalakon. Van egy csoport, ahol kifejezetten az őket szapulók vannak jelen. Többen átlépték a határt...

Ahogy arról a life.hu is beszámolt, Schobert Norbi ettől az évtől kezdve keményen utánamegy azoknak a kommentelőknek, akik bátnják őket a közösségi médiában.

Rubint Réka, Schobert Norbi, Story Gála 2018 Forrás: Origo/Polyák Attila

Néhány elképesztő esetől is beszámolt a fintesz guru.

"Sajnos nem úri hóbortból fogadtam testőrt Réka mellé. Mindenki elhiheti, hogy ő sem érzi magát jól attól, hogy mindenhová egy százkilós képzett fickó kísérgeti, de nem volt más választásunk. Az egyik tagjuk lefényképezett egy palackot, amit kezében tartott és közölte, hogy sav van benne, majd megkérdezte, hogy arcon öntse-e vele a színpadon tornázó feleségemet" - mesélte indulatokkal telve Norbi, majd egy másik esetet is felelevenített, írta meg a Nuus.

"Egy másik alkalommal az egyik tag azzal büszkélkedett a csoportban, hogy a feleségem előtte ment át a zebrán, neki pedig megfordult a fejében, hogy a fék helyett inkább a gázra lép."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.