Régóta dédelgetett vágya volt Ganxsta Zoleenak, hogy saját ruhamárkát tervezzen és nagyon élvezi, hogy egy új területen is kipróbálhatja magát.

Ganxsta Zolee a zeneipar mellett a divatszakmába is megtalálta a számításait, ugyanis nemrég saját ruhamárka alapításába kezdett. Régi vágya volt ez a projekt és nagyon örül neki, hogy belefogott - írja a Blikk.

"Nagyon régóta érlelődött már bennem ez az ötlet. Eleinte csak magamnak találtam ki ezeket a ruhákat, csakúgy, mint annak idején a zenéket. Nem akartam senkinek egyikben sem megfelelni, azt játszom, és azt hordom, amit én szeretek. Ebből kifolyólag nem is volt piackutatás a ruháknál" - fogalmazott Zolee.

A tervezés körülbelül egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ganxsta egyik ismerősével, Kapitány Péterrel megkezdte a közös munkát. Első alkalommal Zolee kislánya árulta különböző termékeket a koncerteken. Ganxstáék többek között tornazsákot, sapkát, pulcsit, pólót és bomberdzsekit is árulnak. 

"Addig csináljuk a ruhaüzletet, amíg lehet. Már tervezem az új kollekciót, és ha az kikerül, akkor a régi eltűnik az oldalról. Nincs utánrendelés, aki lemaradt róla, az így járt..." - magyarázta a rapper.