Pásztor Erzsi szívszorító vallomása: "Remélem, hogy még lesz alkalmam színpadra állni"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
színpad pandémia szívszorító vallomás Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi jó egészségnek örvend, idén ősszel ünnepli majd 85. születésnapját. 

A színésznő alig várja, hogy véget érjen a világjárvány, és újra játszhasson a színházban. A Kossuth-díjas színésznő a napjai nagy részét otthon tölti, és bár próbálja feltalálni magát, egyre többször unatkozik.

"Remélem, hogy még lesz alkalmam színpadra állni. Szeretném megérni! Igaz, hogy tele vagyok energiával, de már nem vagyok húszéves.

Ha Isten megsegít, ősszel töltöm be a nyolcvanötöt! Már nem úgy van, hogy a járvány után megrázom magamat, és hirtelen minden visszaáll a régi kerékvágásba

– mondta a Szomszédok egykori Janka nénije a Borsnak.

"Ha negyvenéves lennék, akkor is mondhatnám ezt, de most már különösen igaz, hogy minden nap ajándék. Minden reggel megköszönöm Istennek, hogy még élek,

aztán elbeszélgetek az én Lajosommal. A Kossuth-díjamat ugyanis a nappaliban tartom. Megkérdezem Lajostól, hogy látja-e ezt a sok rosszat a világban. Reggelente táncikálok. Mások tornáznak, de azt nem szeretek. Inkább bekapcsolom a rádiót, hallgatom a zenét. Amikor csak tudok, mozgok, igaz, mostanában kevesebbszer megyek el itthonról, de a szemetet mindig leviszem. Nagyon várom már, hogy megkaphassam az oltást"

– vallotta be a színésznő, aki bízik benne, hogy hamarosan minden jóra fordul.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.