Rácz Géza után most egy 350 kilós férfin segít Schobert Norbi - Fotó

fogyás férfi update Schobert Norbert fogyasztás túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron Schobert Norbi  egy17 éves, közel 300 kilós fiút, Rácz Gézát karolta fel, aki a segítségét kérte abban, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól. Géza után most egy újabb feladat áll a fineszguru előtt: egy 350 kilós, 57 éves férfit kell lefogyasztania. 

Schobert Norbi újabb túlsúlyos ember életét szeretné megváltoztatni és jobbá tenni. A fitneszguru közösségi oldalán számolt be a rajongóknak arról, hogy nemrég felkereste egy férfi, Bíró Norbi, aki 57 évesen 350 kilósan éli küzdelmek között a mindennapjait. Bár soha nem állt még ekkora kihívás előtt a Schobert család feje, úgy döntött, hogy nem hagyja cserben Norbit és segít neki az életmódváltásban.

"Bíró Norbi Rábaszentandráson él.

A kb 350 kilós testsúly miatt nem tud felállni, járni, pénzt keresni. 57 évesen minden pillanatban a halál küszöbén.

Oka: tészta, krumpli, kenyér, somlói stb. Hiperinzulinémia. Segítséget kért. Lementem. Átadtam a tudást. Auer Laci - győri képviseletünk levitte a szükséges heti Norbi Update kiegészítőket. A cél, hogy 1 hónap után lábra tudjon állni! Az ajtófélfák azért hiányoznak, mert Norbi szállítását végző tűzoltók kivették, hogy beférjen. Le kell vigyem a napi szénhidrátot éhezés nélkül 40-60 grammra. Orvost küldök.

Soha nem volt ilyen nehéz feladatom. Isten segítsen meg.."

- olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.