Puskás Peti nélkül folytatódhat a tehetségkutató: ő ülhet a helyére a jubileumi évadban

X-Faktor Puskás Peti jubileum Dallos Bogi évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, Puskás Peti nélkül folytatódhat az RTL Klub legnézettebb tehetségkutatója. Egyelőre az is kérdéses, ki lesz a műsorvezető, ugyanis Kiss Ramóna a TV2-höz szerződött. Azt egyelőre senki nem tudja, megmarad-e a mentorgárda, de a találgatások már elkezdődtek.

Puskás Peti már 2016 óta ül az X-Faktor mentorszékében, ám azt pletykálják, négy sikeres szériával a háta mögött idén nem ül az ítészek közé.

"Sok még a kérdés az idei évaddal kapcsolatban, és abszolút benne van a pakliban, hogy nemcsak a műsorvezető, hanem a mentorok esetében is lesz változás"

– mondta a lapnak egy, a produkciót jól ismerő bennfentes.

Könnyen lehet, hogy Peti távozásával szerelme, Dallos Bogi is eltűnik a műsorból, de egyelőre ezek csak találgatások. Mindenesetre azt rebesgetik, Puskásék helyére Istenes Bence és Csobot Adél ülhetnek.

Forrás: Instagram/apuskaspeti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.