Tragédia: három hét alatt végzett a rák a 44 éves színésszel

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál színész tragédia Dustin Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A betegség nagyon hamar végzett a színésszel.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dustin Diamond.

A 44 éves színésznél három héttel korábban diagnosztizáltak rákot. Olyan későn vették észre a betegséget, hogy már a végső stádiumban volt, így az orvosok tehetetlenek voltak.

Annak érdekében, hogy nyerjenek egy kis időt, kemoterápiának vetették alá, de Dustin állapota rohamosan romlott: a színész barátnője, Tash Jules kezét fogva hunyt el a kórházban. A színésznek óriási fájdalmai voltak, és az utolsó napokban már lélegeztetőgépre szorult.

A család végül a színész orvosa tanácsára döntött úgy, hogy lekapcsolják a gépekről, a morfium miatt így fájdalmak nélkül szenderült halálba -írja a variety.

"A rák szétterjedt az egész testében. Az egyetlen irgalmas és könyörületes megoldás az volt, ha elengedjük. Hálásak vagyunk azért, hogy nem kellett fájdalomtól szenvednie"

-írta közleményében a szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.