Hosszú hallgatás után végre megtörte a csendet a 2013-ban balesetet szenvedő Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher menedzsere és elmondta, miért nem nyilatkozik semmit a család a baleset óta. 

2013-ban szenvedett síbalesetet a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher. Azt még a nyilvánosságra hozta a család, hogy Schucmacher a balesetet követően kómába esett, de aztán nem közöltek semmilyen információt a sajtóval az egészségügyi állapotát illetően. 

Forrás: Getty Images/Clive Mason

A hírzárlatot a pilóta menedzsere, Sabine Kehm törte meg, aki elmondta, hogy miért döntöttek úgy, hogy nem beszélnek Schumacher állapotáról.

"Általában a média soha nem számolt be Michael és Corinna magánéletéről. Amikor például Svájcban utaztak, egyértelmű volt, hogy az családi ügy. Egyszer egy hosszú beszélgetés során Michael azt mondta nekem: „Jövőre már nem kell felhívnod, mert eltűnök." Azt hiszem mindig is ez volt a titkos vágya, hogy ezt majd valamikor megvalósíthassa. Ezt a kívánságát akarom teljesíteni, ezért nem nyilatkozunk semmit az állapotáról" - nyilatkozta a menedzser.

A Daily Star információi szerint a hírzárlat a pilóta külön kérése volt a család felé, mivel úgy tudni, hogy maradandó sérüléseket szenvedett.