Kiderült, miért nem nyilatkozik Michael Schumacher állapotáról a családja

pilóta hírzárlat Forma-1 Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hallgatás után végre megtörte a csendet a 2013-ban balesetet szenvedő Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher menedzsere és elmondta, miért nem nyilatkozik semmit a család a baleset óta. 

2013-ban szenvedett síbalesetet a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher. Azt még a nyilvánosságra hozta a család, hogy Schucmacher a balesetet követően kómába esett, de aztán nem közöltek semmilyen információt a sajtóval az egészségügyi állapotát illetően.

Forrás: Getty Images/Clive Mason

A hírzárlatot a pilóta menedzsere, Sabine Kehm törte meg, aki elmondta, hogy miért döntöttek úgy, hogy nem beszélnek Schumacher állapotáról.

"Általában a média soha nem számolt be Michael és Corinna magánéletéről. Amikor például Svájcban utaztak, egyértelmű volt, hogy az családi ügy. Egyszer egy hosszú beszélgetés során Michael azt mondta nekem: „Jövőre már nem kell felhívnod, mert eltűnök."

Azt hiszem mindig is ez volt a titkos vágya, hogy ezt majd valamikor megvalósíthassa. Ezt a kívánságát akarom teljesíteni, ezért nem nyilatkozunk semmit az állapotáról"

- nyilatkozta a menedzser.

A Daily Star információi szerint a hírzárlat a pilóta külön kérése volt a család felé, mivel úgy tudni, hogy maradandó sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.