„Nem bírok neki megfelelni” – Ez is közrejátszhatott Szabó Zsófiék válásában?

Forrás: Instagram -
vita Szabó Zsófi válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tavaly készült műsorban Szabó Zsófi és férje betekintést engedett a mindenapjaikba. Az egyik adásban pedig kiderült, hogy mi az ami állandó konfliktust okozhatott a két fél között.

Szabó Zsófi a napokban bejelentette, hogy elválnak a férjével. Az okokat ugyan nem részletezte, de a tavaly adásba került Maradj haza magadnak! című műsorból kiderült, hogy milyen alapvető konfliktus volt köztük – írta a Bors.

Zsolti szereti a rendet maga körül, Zsófinak viszont ez nem annyira fontos. Az egyik adásban látszott, hogy emiatt komoly feszültség van köztük. A pár annyira összeveszett, hogy a műsorvezető a férje fejéhez vágta: „ha nem tetszik, költözz el!".

Szabó Zsófi és férje a kupi miatt vitatkoztak sokat. Forrás: Instagram

Ezután Zsófi barátnőjének, Dér Heninek panaszkodott telefonon:
„Felszedtem a kertben az összes kutyakakát, el kellett pakolnom a nappaliban, a konyhában. Itt arról van szó, ami minden nap megtörténik:magyaráz, hogy mit hogy kéne és hogy ő fél óra alatt hogy rendbe tudja tenni a házat, én meg fél óra alatt az egészet szanaszét pakolom. Én brutál rendetlen vagyok, nem bírok neki megfelelni"

Zsoltit viszont láthatóan nagyon idegesítette, hogy a lakásban szanaszét vannak dobálva a gyerekjátékok, és gyakorlatilag lépni sem lehet. Zsófi szerint azonban egy gyerek ilyen, és ez rendben van így.

„Nekem nem a pakolás az életem. Nekem abból áll az életem, hogy játszom vele, szaladgálok vele, nem érdekel a rendrakás, nem vagyok egy ilyen merev, görcsös valaki, hogy egész nap fegyelmezzem a gyereket, hogy pakoljon el, vagy én pakoljak. Én egy fokkal lazábban veszem az életet" – mondta akkor a sztár a férjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.