Vigyázz, így akár fehérneműben is láthatnak téged TikTokon!

Forrás: Dreamstime -
veszély kihívás Tiktok hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen népszerű a Silhouette Challenge a Tiktokon, aminek a végén fehérneműben kell pózolni, ám a piros fényben csak a sziluett volt kivehető. Egészen mostanáig!

Új őrület terjedt el a TikTokon, aminek a lényegek hogy Paul Anka slágerére riszálnak egy ajtó előtt, majd hirtelen a piros fényben már csak a fehérneműre vetkőzött illető sziluettje vehető ki.

Csakhogy most egyesek rájöttek, hogyan lehet ezt a filtert eltávolítani, és így fehérneműben látni az ajtónál vonagló TikTok felhasználót – írta az Insider.

Sőt a YouTube-on már oktató videók is terjedtek a defiltezerési módszerről, ahogy a Redditen és a Twitteren is. Azóta ezek már törlésre kerültek, de azért csak óvatosan ezzel a kihívással, mert lehet, hogy végül többet mutatsz magadból, mint szeretted volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.