Két hónap egyedüllét után újra boldog Vasvári Vivien: így nyilatkozott kapcsolatáról

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
párkapcsolat Vasvári Vivien szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem Vasvári Vivienre miután ősszel szakított kedvesével. A sztár elárulta, érzelmi biztonságot, támaszt jelent neki új kedvese.

Vasvári Vivien Szegedi Fecsóval való válását követően gyakran megkapta, hogy két férfitól van két gyermeke, és már egyikükkel sincs együtt

"Sokan támadnak, hogy két apától két gyerekem van, pedig emiatt nem szabadna valakit lenézni, megvetni. Senki nem tudhatja, mi van a háttérben... A válásokból, a szakításokból tanultam, rájöttem, hogy fejlesztenem kell magam. Amióta elváltam, járok pszichológushoz, aki segít a fejlődésemben."

Vasvári Vivienre ismét rátalált a szerelem. Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

Vivien most újra boldog, csupán két hónapot volt egyedül szakítása után, most elárulta, ismét van mellette valaki.

„Hogy mindenütt helytálljak, fontos, hogy legyen egy társam, akitől megkapom az érzelmi biztonságot, a támaszt és a törődést. Jelenleg ilyen párkapcsolatban élek két hónap egyedüllét után"

– vallotta be a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.