sztriptíztáncosnő Super Bowl sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Super Bowlt idén Tampában rendezik meg, a város pedig nagyon készül, hiszen a csapatuk a döntőbe jutott. Egy helyi bár sztriptíztáncosnőkkel várja az ünnepelni vágyókat.

A Tampa Bay Buccaneers és a Kansas City Chiefs csap össze a vasárnapi Super Bowlon. A döntőt pedig Tampa városában rendezik meg. A helyiek már nagyon készülnek az eseményre. Egy sztriptízbár például óriási kivetítőket, hangfalakat és gyönyörű táncoslányokat ígér.

A Thee Dollhouse nevű club tulajdonosa már közel fél éve tervezgeti, hogyan várja a nagy napon a vendégeket. A hangsúlyt a sztriptízre fektette, de természetesen a biztonság is nagyon fontos – írta a The Sun.

„Fő a biztonság, a táncoslányok és a vendégek számára is kötelező a maszk. Enélkül senki sem léphet be. Nálunk minden nap egy Super Bowl, mert mindig a legjobbat akarjuk a vendégeknek. Ám erre az eseményre gyönyörű táncosnőket hozunk, hatalmas hangfalakt és kivetítőket" - árulta el Warren Colazzo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.