Összeomlott Siklósi Örs családja: "Nem volt benne a pakliban, hogy elmegy"

Forrás: Origo -
halál Siklósi Örs gyász AWS tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siklósi Örs múlt pénteki halálhíre valósággal sokkolta az országot. Zenészek, rajongók, kollégák, és családja is gyászolja a 29 évesen, leukémiában elhunyt énekest.

Siklósi Örs 2018-ban házasodott össze élete szerelmével, Ninával, akinek a Budapest Park színpadán kérte meg a kezét. A szerelmesek tavaly májusban ünnepelték második házassági évfordulójukat, amiről Örs Instagram-oldalán is megemlékezett.

Az énekes 2020 májusában kórházba került, akkor azonban azt hitték, a problémát csak egy gyulladás okozza, ami ráhúzódótt a bal szemére. Alig egy hónap múlva diagnosztizálták Örsnél a gyilkos kórt, ami ellen az énekes múlt hét péntekig küzdött.

Az AWS tagjai pénteken közleményben búcsúztak elhunyt barátjukról, a minap pedig egy megható videóval jelentkeztek.

"Létrehoztunk egy helyet, az Akvárium lépcsői alján, ahol el tudtok köszönni Örstől. Egy hétig lesz lehetőségetek erre. Ez nem egy szervezett megemlékezés, ez egy gyertyagyújtás."

Decemberben felesége születésnapjára verset is írt, és a közösségi oldalán osztotta meg Nina fotóját. Mivel novemberben egy sejtelmes posztban azt ígérte, hamarosan elmeséli, mi történt vele, és azt írta, már jobban van, mindenki abban bízott, legyőzte a leukémiát, de sajnos nem így lett.

"Hullámokban tör rá az emberre, hogy megtörtént... vagy meg sem történt. Hülyeség az egész. Nem nagyon tudunk mit kezdeni magunkkal"

– mondta a Borsnak elcsukló hangon Marosi Nikolett, az AWS zenekar menedzsere, az énekes jó barátja.

"Nem volt benne a pakliban, hogy elmegy, mi azt hittük, egyszerűen túl lesz rajta, és kész. Hiszen egészen jól ment neki, sok kezelést kapott, jól viselte.

Egyáltalán nem számoltunk a lehetőséggel, hogy ez lesz. Nagyon ügyesen csinálta, minden rendben volt, aztán elkapott egy fertőzést,

de nem ismerjük az orvosi részléteket. Váratlanul ért mindenkit a halál"

-mondta Nikolett, aki Örs feleségéről is ejtett néhány szót.

"Bár nagyon erős lány, összetört a szíve. Most nem szeretne senkivel beszélni, vagy nyilatkozni Örsről"

-tette hozzá a menedzser, aki nem tudja, mi lesz a leszervezett fellépésekkel és az új lemezzel, ugyanis számukra nem volt opció, hogy Örs elmegy.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.