A Forma-1-es rajongók hosszú idő óta várják, hogy súlyos síbalesete után viszontlássák a hétszeres világbajnok pilótát, Michael Schumachert. Úgy tűnik, hogy rövidesen teljesülhet a rajongók álma. 

A Forma 1-es német pilótát, Michael Schumachert hét évvel ezelőtt történt súlyos síbalesete óta nem látta a nyilvánosság. Bár időnként felröppentek vele kapcsolatos híresztelések, pletykák, kevés valós információt hallhattunk vele kapcsolatban. 

A német InTouch magazin azonban felcsillantotta a rajongók szemét, mikor az alábbi címmel hozott le egy anyagot:

"Michael Schumacher: új remény! Teljesíteni akarja lánya, Gina Maria legnagyobb kívánságát"

A cikk szerint valóságos csoda lenne, ha Schumacher lányának esküvőjén édesapja kísérhetné oltárhoz. A 23 éves menyasszony, Gina Maria Schumacher ugyanis augusztus elsején mondja ki a boldogító igent vőlegényének, Iain Bethkének. Ez a dátum duplán fontos a családnak, ugyanis ezen a napon van a szülők, Corinna és Michael 26. házassági évfordulója is. 

Egyelőre csak remélni lehet, hogy állapota megengedi majd, hogy részt vehessen élete egyik legfontosabb eseményén. Mindenesetre biztosan hatalmas erőt ad neki lánya, Gina boldogsága és fia, Mick F1-es bemutatkozása.