Hoppá! Felügyelőtiszttel kellene tartania a kapcsolatot VV Daninak

felügyelő garázdaság VV Dani valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen dolog derült ki a valóságshow egyik játékosáról VV Daniról: pártfogó felügyelőtiszttel kellene rendszeresen tartania a kapcsolatot. 

A Blikk egyik informátora tudta meg a hírt, hogy a luxusbörtön egyik lakója, VV Dani ellen korábban eljárást indítottak csoportos garázdaságért és az ügy miatt Daninak rendszeresen jelentkeznie kellene felügyelőtisztjénél. Ez azonban most a játék miatt nem igazán kivitelezhető.

Azt lehet tudni, hogy Dani kisebb kárt okozott több társával együtt.

A valóságshow játékosával szemben feltételes ügyészi felfüggesztést rendeltek el, ami azt jelenti, hogy vádemelés nem történt, helyette Daninak két éven keresztül pártfogó felügyelőtiszttel kell rendszeresen kapcsolatot tartania,

hogy segítsen feldolgozni neki a történteket és figyelemmel kísérje az életvitelét.

Forrás: RTLII

Az üggyel kapcsolatban a lap felvette a kapcsolatot a csatorna Marketing- és Kommunikációs Igazgatóságával Dani múltjával kapcsolatban és kiderült, hogyan tudja tartani a kapcsolatot a kirendelt felügyelőjével.

"Igen, tudtunk Dani helyzetéről, a műsorban való részvételéről pedig tudomása van a felügyelőjének. Az ügyészi határozat nem zárja ki, illetve nem írt elő olyan magatartási szabályokat, hogy a terhelt bizonyos cselekményektől tartózkodjon, vagy nem vehet részt nyilvános műsorban.

A büntetés-végrehajtásban bizonyos intézkedések a Covid–19 miatt változtak, vannak, amelyek egy időre felfüggesztésre is kerültek. A járványügyi helyzet miatt megengedett az elektronikus úton való kapcsolattartás, az e-mailes levelezés vagy Skype-on történő beszélgetés abban az esetben, ha a terhelt részére nem írtak elő külön magatartási szabályokat, ami miatt ez nem tartható. Jelen esetben nincs erről szó.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a produkció rendszeresen tartja a kapcsolatot a felügyelővel és beszámol Dánielről, így ő nem vonja ki magát a végrehajtás alól, és tudomásuk van róla. Amint vége a műsornak, személyesen fog ismét jelentkezni a felügyelőnél. Az pedig mindennap megerősítésre kerül a ValóVilág-összefoglalóban, hogy Dani a villában tartózkodik"

- nyilatkozta a csatorna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.