Sokkoló fotók készültek Michael Schumacherről, a személyzet egyik tagja csinálhatta

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
fotó Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher családja a baleset óta igyekszik minden információt vagy fotót visszatartani az egykori Forma-1-es pilótáról. Ám úgy tűnik, most a személyzet egyik tagja mégis képeket szivárogtatott ki.

Gyakorlatilag senki sem látta néhány emberen kívül Michael Schumachert a 2013-as balesete óta. Családja alig közöl valamit az állapotáról. Ám most valószínűleg a személyzet egy korábbi tagja készített fotókat a svájci villában Michael Schumacherről, és ezt próbálja eladni.
Aki látta a fotókat, azt mondja, egyenesen sokkoló.

Michael Schumacherről a személyzet egyik tagja készíthetett fotót. Forrás: Getty Images/Clive Mason

Állítólag a Mirrornek egymillió fontért árulták a képeket, ám a lap visszautasította, nem akarták megsérteni az egykori pilótát és családja kérését.

Az elmúlt időben, ha bármiféle fotó vagy információ kiszivárgott Schumi állapotáról, a család jogi útra terelte az ügyet. Így valószínűleg most is ez fog történni, Corinna asszony már mozgósította az ügyvédeit és a rendőrséget, hogy ha bárhol felbukkannak a képek, azonnal lépjenek – írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.