Roppant kellemetlen! Félrement gúnyolódó üzenet miatt áll a bál Tolvai Reni és Lábas Viki között

Forrás: Instagram/RENI TOLVAI, Instagram/Viki Lábas -
videó megjegyzés Lábas Viki Tolvai Reni botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Tóth Andi balhéja után nem kellett sokat várni a következőre, itt a legújabb, ami a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki és Tolvai Reni között robbant ki.

A két énekesnő, Lábas Viki és Tolvai Reni között kialakuló botrányos helyzet Reni új dala kapcsán robbant ki.

A vörös bombázó pár nappal ezelőtt mutatta be új dalát Ay Ay Ay címmel, amit SKYNNY MAN-nal közösen készítettek.A dalhoz Renitől megszokott módon egy vérpezsdítő videoklip is készült, amelyben extrém sminkben és ruhában áll kamera elé.

A klipben vannak olyan jelenetek, ahol a ruha alig fedi a színésznő kebleit, ami úgy tűnik, Lábas Vikinek is feltűnt, aki Instagram oldalán kifotózott a klipből egy kockát és továbbküldte Reninek az alábbi szöveggel:

"Csöcsös maugli barátnőd"

Félrement gúnyolódó üzenet miatt áll a bál Tolvai Reni és Lábas Viki között Forrás: Instagram/RENI TOLVAI, Instagram/Viki Lábas

Azt nem tudni, hogy ezt az üzenetet valójában kinek szánta Viki, egy azonban biztos, hogy helyette egyenesen Reninek küldte el, aki egy kérdőjelet küldött neki válaszul. Viki azonnal észbe kapott és próbálta menteni a menthető. A következőt írta:

"Bocsánat én ezt pozitivumnak szántam. Alig várom, hogy láthassam, elnézést, ez most sz*rul jött ki" - fogalmazta meg Viki.

Termézetesen Reni nem hitt kolléganőjének, le is írta neki, hogy szerinte ezt az üzenetet nem neki szánta, mire Viki újabb magyarázatot írt neki.

"Nem, nem, csak nem ismerjük egymást és ezért így csapodik le. Nem szabadkozom. Egyszer lehet összesodor az élet, és akkor megbeszéljük" - írta Viki.

Nem tudni, mi lesz ennek a roppant kellemetlen helyzetnek a folytatása, az viszont biztos, hogy a rajongók rögtön Reni védelmére keltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.