Tudható Harry és Meghan születendő babájának a neme?

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
baba Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry éppen Valentin napon jelentette be, hogy érkezik a második baba a családba. Ugyan a nemét még nem árulták el, de egyesek tudni vélik.

Nagy az izgalom Meghan és Harry babáját illetően nem csak a királyi családban, de az egész világon. A pár stílusosan Valentin napon jelentette be a kicsi érkezését, ugyanis ugyanezen a napon közölte anno Diana hercegné és Károly is, hogy második gyereküket várják.

Ám a hercegi pár sokat nem árult el, így elindultak a találgatások, hogy mikor érkezik a baba, illetve, hogy fiú lesz-e vagy lány.

Harry herceg Meghan Markle második babájukat várják. Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Sokan úgy vélik, hogy a pici novemberben foganhatott, vagyis július végére érkezhet. Egy úgynevezett kínai nem-naptárral pedig megjósolták, fiú vagy lány érkezik. Ezt a módszert évszázadokkal ezelőtt használták arra, hogy befolyásolni tudják a baba nemét.

Kínában a mai napig nagyon népszerű, a fogantatás időpontjával és az anya életkorával számítják ki, hogy kisfiú vagy kislány lesz.
Ezek alapján pedig a hercegi pár kislányt várhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.