Demcsák Zsuzsa egy terhes fotót tett közzé: "A nap, amikor minden megváltozott..."

Demcsák Zsuzsa örömhír születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megosztotta a világgal a boldogságát: ma van a fia születésnapja. 

Ma van 16 éve, hogy Demcsák Zsuzsa világra hozta a fiát. A sztáranyuka egy 2005-ben készült fotóval emlékezett meg arra a napra, amikor megszületett.

"A nap, amikor minden megváltozott... 16 évvel ezelőtt, ezen a napon készült ez a fotó. Épp a nőgyógyászommal beszélek telefonon, a fájások már 5 percenként jönnek, utasít, hogy induljunk a kórházba. Pár órával később a karomban tartottam a fiam. Soha nem tapasztalt boldogságot éltem át! Ma reggel pipiskedve, könnyes szemmel öleltem át a nyakát a 16 éves nagy fiamnak. Ugyanaz a földöntúli boldogság és mindent elsöprő szeretet, amit érzek iránta. Köszönöm, hogy vagy drága FIAM! Boldog születésnapot!" - írja a posztjában Zsuzsa. A kétgyermekes édesanya fotóját itt tudod megtekinteni.

A műsorvezető nagyon szerencsés helyzetben van, ugyanis gyermekei és férje nagyon hamar megtalálták a közös hangot. Egy korábbi interjúban úgy fogalmazott: pillanatok alatt egy családdá váltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.