Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, első gyermekével várandós Kim Kardashian. A szépség jelenleg még Kris Humphries felesége, de a baba apja Kanye West, akivel 2012 áprilisában ismerkedtek meg.

Lehet valaki akármilyen híres, gazdag és gyönyörű, nem kerülheti el a terhességgel járó nehézségeket. Legyen szó a folyamatos hányingerrel küzdő Katalin hercegnőről, vagy a valóságshow-sztár Kim Kardashianről, mindkettejüknek kijut a várandósság jó és rossz oldalából is. A tizenkettedik hétben lévő celeblány például állandóan tengeri herkentyűket és sushit kíván, de azért törekszik arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Elmondása szerint sok sárgarépát és zellert fogyaszt.

Forrás: AFP

De nem csak az evési bonyodalmak nehezítik a babavárást. További idegeskedésre ad okot az is, hogy Kim és férje, a kosárlabdázó Kris Humphries házasságát törvényes úton még mindig nem bontották fel. Annak ellenére, hogy a pár 2011 októberében, 72 nap házasság után szakított, az ügy végére azóta sem sikerült pontot tenniük. A következő tárgyalás a válás ügyében júniusra várható, a kismama pedig júliusban adhat életet első gyermekének. Így bízhatnak benne, hogy mire a kicsi világra jön, Kimből elvált asszony lesz. A hírek szerint amint ez megtörténik, Kanye azonnal feleségül veszi gyermeke anyját.

Nézegess jó pasikat! - Összegyűjtöttük a legjobbakatÍme Palvin Barbi nővére - Szerinted hasonlít a világszép modellre?http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-palvin-barbara-megmutatta-noveret-anitat-akivel-hasonlitanak-egymasra.html Újévi babonák - Így leszel gazdag 2013-ban!http://www.life.hu/anyaskodj/20121217-ujevi-babonak-igy-lesz-gazdag-es-sikeres-eved-2013ban.html Hogyan tudta elrejteni? Megmutatta óriási pocakját Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121231-jessica-simpson-masodik-gyerekevel-terhes-es-megmutatta-pocakjat.html Spórolás 2013: A nyaralás is összejöhethttp://www.life.hu/anyaskodj/20121217-sporolasi-tippek-koltsegvetes-atgondolasa-rezsicsokkentes-fozes.html