Férjnél van, de barátjától vár gyermeket Kim Kardashian

Kanye West Katalin hercegnő válás hányinger Kris Humphries kim kardashian sztárcsemete valóságshow terhes sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, első gyermekével várandós Kim Kardashian. A szépség jelenleg még Kris Humphries felesége, de a baba apja Kanye West, akivel 2012 áprilisában ismerkedtek meg.

Lehet valaki akármilyen híres, gazdag és gyönyörű, nem kerülheti el a terhességgel járó nehézségeket. Legyen szó a folyamatos hányingerrel küzdő Katalin hercegnőről, vagy a valóságshow-sztár Kim Kardashianről, mindkettejüknek kijut a várandósság jó és rossz oldalából is. A tizenkettedik hétben lévő celeblány például állandóan tengeri herkentyűket és sushit kíván, de azért törekszik arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Elmondása szerint sok sárgarépát és zellert fogyaszt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

De nem csak az evési bonyodalmak nehezítik a babavárást. További idegeskedésre ad okot az is, hogy Kim és férje, a kosárlabdázó Kris Humphries házasságát törvényes úton még mindig nem bontották fel. Annak ellenére, hogy a pár 2011 októberében, 72 nap házasság után szakított, az ügy végére azóta sem sikerült pontot tenniük. A következő tárgyalás a válás ügyében júniusra várható, a kismama pedig júliusban adhat életet első gyermekének. Így bízhatnak benne, hogy mire a kicsi világra jön, Kimből elvált asszony lesz. A hírek szerint amint ez megtörténik, Kanye azonnal feleségül veszi gyermeke anyját.

Nézegess jó pasikat! - Összegyűjtöttük a legjobbakat



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.