Szerencsésnek érzi magát, és nagyon boldog a 87 éves magyar színész, hiszen megkapta a koronavírus elleni oltás második vakcináját is.

Több ezren várakoznak a koronavírus elleni vakcina beadatására. A közel 90 éves színész boldogan mesélte, hogy azon szerencsések közé tartozik, akik már mindkét oltáson túl vannak. Bodrogi Gyula annak külön örül, hogy az oltóanyag beadása után egyáltalán nem tapasztalt kellemetlen mellékhatásokat.

Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész , MTI/Rosta TiborForrás: MTI/Rosta Tibor

"Igen-igen én megkaptam már a koronavírus elleni oltást. 87 éves vagyok, így előbb kerültem sorra, sőt már a második oltásomon is túl estem. Semmit nem érzetem belőle, másnap talán egy picikét, de semmi említésre méltó nem történt."

–mesélte a Borsnak a  színész, aki most már teljes biztonságban érzi magát, de ettől függetlenül továbbra is betartja az előírt intézkedéseket.

"Vigyázunk nehogy átadjuk egymásnak a fertőzést. Sajnos sokkal ritkábban találkoztunk az unokámmal, meg ugye a közös ebédek, az étterembe járás is elmarad így, szóval sok bosszúságot okoz nekünk ez a járvány. Benne van az ember reflexeiben hogy vigyázzon, de remélem, minél hamarabb újra lesz lehetőségünk a nagy családi- és baráti találkozásokra"

- tette hozzá.