Végre láthatjuk Vastag Tamás kisfiát: új klipjében mutatta meg az óvodás Samut

videó Vastag Tamás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész kisfiát eddig nem igen láthattuk, most viszont Vastag Tomi kivételt tett. Új videoklipjében kapott szerepet Samu, aki a sztár gyerekkori énjét alakítja.

Vastag Tamás 2016-ban lett apuka, ám azóta nem sokszor láthattuk kisfiát mert féltve őrzi a magánéletét.
Most mégis úgy döntött, hogy Samu szerepet kap új klipjében, mégpedig az énekes gyerekkori énjét alakítja. A videó arról szól, hogy mesék márpedig sajnos nincsenek.

„A gyerekek még hisznek a sírig tartó szerelemben, aztán rájönnek, hogy az élet ott kezdődik, ahol a mese véget ér. A Harangok című klip története épp olyan, mint egy mozifilm, aminek már láttad a végét, de reménykedsz benne, hogy tévedsz" – mesélte a videóról Tomi.

Nem volt kérdés, hogy kisfia alakítja majd őt a klipben, hiszen Samu hasonlít a legjobban rá. Ám ez kivételes alkalom volt, a jövőben nem szeretné, ha fia sokat szerepelne a médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.