„Azt kívántam, bárcsak megölt volna” – savval öntötte le exe a nő arcát - Fotó

Forrás: Shutterstock -
bosszú savas támadás ex támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évig élt bántalmazó kapcsolatban Adele Bellis, amikor úgy döntött, hogy elhagyja a párját, a férfi bosszúból felbérelt valakit, hogy öntsön savat az arcára. A nő sokszor azt kívánta, bárcsak inkább megölte volna.

Kegyetlen bosszút eszelt ki a szakítás után a lowestofti Adele Bellis exe, aki évekig bántalmazta a nőt. Miután az szakított vele, felbérelt egy férfit, hogy öntsön savat volt párja arcába.
Miközben Adele a buszmegállóban várakozott, és telefontál egy csuklyás férfi bukkant fel, és egy savval töltött palackot dobott a nő arcába.

„Egyből tudtam, hogy sav. Égtem, olyan érzés volt, mintha az arcom leolvadt volna. De az új külsőmet megtanultam jobban szeretni, mint a régit. Hat évet pazaroltam el az életemből egy erőszakos kapcsolatra és négyet a felépülésre. Sokszor azt kívántam, bárcsak megölt volna, de büszke vagyok arra, ahogyan megbirkóztam ezzel. Nem engedem, hogy ez tönkre tegye az életem" - mondta a nő a The Sunnak.

Adele súlyos égési sérüléseket szenvedett, elveszítette az egyik fülét, és részben kopasz lett. Rengeteg műtéten esett át az elmúlt négy évben, hosszú hónapokat töltött kórházban. A járvány miatt azonban nem tudja folytatni a plasztikai beavatkozásokat

„A gyógyulásom alatt sokszor nagyon magányosnak és elszigeteltnek éreztem magam. Hónapokig kellett a kórházban feküdnöm. Rengeteg műtéten estem át, erős fájdalomcsillapítók tartottak életben" – mesélte a Adele.

Exét, Anthony Rileyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Kiderült, Jason Harrisont bérelte fel a bűntényre, aki egy másik ügy miatt éppen feltételes szabadlábon volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.