Hat évig élt bántalmazó kapcsolatban Adele Bellis, amikor úgy döntött, hogy elhagyja a párját, a férfi bosszúból felbérelt valakit, hogy öntsön savat az arcára. A nő sokszor azt kívánta, bárcsak inkább megölte volna.

Kegyetlen bosszút eszelt ki a szakítás után a lowestofti Adele Bellis exe, aki évekig bántalmazta a nőt. Miután az szakított vele, felbérelt egy férfit, hogy öntsön savat volt párja arcába.
Miközben Adele a buszmegállóban várakozott, és telefontál egy csuklyás férfi bukkant fel, és egy savval töltött palackot dobott a nő arcába.

„Egyből tudtam, hogy sav. Égtem, olyan érzés volt, mintha az arcom leolvadt volna. De az új külsőmet megtanultam jobban szeretni, mint a régit. Hat évet pazaroltam el az életemből egy erőszakos kapcsolatra és négyet a felépülésre. Sokszor azt kívántam, bárcsak megölt volna, de büszke vagyok arra, ahogyan megbirkóztam ezzel. Nem engedem, hogy ez tönkre tegye az életem" - mondta a nő a The Sunnak.

Adele súlyos égési sérüléseket szenvedett, elveszítette az egyik fülét, és részben kopasz lett. Rengeteg műtéten esett át az elmúlt négy évben, hosszú hónapokat töltött kórházban. A járvány miatt azonban nem tudja folytatni a plasztikai beavatkozásokat

„A gyógyulásom alatt sokszor nagyon magányosnak és elszigeteltnek éreztem magam. Hónapokig kellett a kórházban feküdnöm. Rengeteg műtéten estem át, erős fájdalomcsillapítók tartottak életben" – mesélte a Adele.

Exét, Anthony Rileyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Kiderült, Jason Harrisont bérelte fel a bűntényre, aki egy másik ügy miatt éppen feltételes szabadlábon volt.