Koncz Gábor alig várja, hogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást. Nagyon szeretne még sokat élni és sok időt együtt tölteni a családjával.

A színészlegenda egészséges, de mégis veszélyben érzi magát, hisz nem lehet biztos abban, hogy a koronavírus el fogja kerülni.

A félelem szó hiányzott a szótáramból egészen mostanáig, amikor egy láthatatlan ellenséggel, a koronavírussal állok szemben. Tehetetlennek érzem magam" - nyilatkozta Koncz Gábor a Metropolnak.

A színész mindent megtesz azért, hogy egészséges maradjon. Már regisztrált a védőoltásra és nagyon bízik benne, hogy hamarosan megkapja, mert sok dolga van még az életben.

"Szeretnék színpadon játszani, átélni a művészet örömét, és minél több időt tölteni a feleségemmel, a lányaimmal és az unokáimmal. Szeretek élni, nagyon szeretek. Még akkor is, ha hiszek a reinkarnációban" - mesélte a legenda.

Koncz Gábor színészForrás: MTI/Zih Zsolt

A színművész nagyon büszke arra, hogy semmiféle botrány nem övezte karrierjét, úgy őrizte meg népszerűségét, hogy semmilyen balhét nem csinált.

Én az egész életemet tisztességben, becsületben éltem. Úgy éltem, ahogy helyesnek tartottam, bár a becsület ma már nem divat, de vannak, akiknek még fontos; idetartozom én is. Tudom, hogy idővel kamatozik"

Koncz Gábor azt is kiemelte, hogy soha nem akarta, hogy mindenki szeresse. Ahogy Moliére is megmondta: "Mindenki barátja nem barátom nekem."