Tóth Vera anya szeretne lenni, már ráálltak a babaprojektre

Forrás: Instagram -
baba anya Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, Tóth Vera most érzi azt, hogy eljött az ideje annak, hogy édesanya legyen. Párjával megbeszélték, hogy jöhet a baba.

Hatalmas változáson ment át Tóth Vera, 53 kilótól szabadult meg. Tovább is fogyhatna, de nem szeretné sanyargatni a testét. Ám nem csak a külsejét illetően történtek változások. Vera sokáig nem volt elégedett a sikerek ellenére sem, ám egy ideje elkezdett komolyan foglalkozni önmagával.

Tóth Vera úgy érzi, itt az ideje a babavállalásnak. Forrás: Instagram

Talán ennek köszönhető, hogy most úgy érzi, készen áll az anyaságra. Már attól sem fél, hogy a terhessége alatt visszaszaladnak rá a kilók, edzője ugyanis megnyugtatta, hogy segít neki, hogy ez ne történjen meg.

Vera elárulta, már rajta vannak a babaprojekten párjával.
„Szabad utat kapott a dolog, várjuk szeretettel ezt a kis csöppséget!" – árulta el az énekesnő az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.