Ezért szégyelli magát a Harry Potter sztárja

Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Stephen Lovekin -
színész Harry Potter szégyen Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter filmekért szinte mindenki odavan. A főszerepet játszó Daniel Radcliffe most elárulta, hogyan látja egykori önmagát.

A 31 éves színész még kamasz volt, amikor megkapta ezt az ikonikus szerepet. Őszintén mesélt arról, hogy mi az amit cikinek tart egykori énjével kapcsolatban.

Rupert Grint Daniel Radcliffe Emma Watson Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

„Nehéz különválasztanom a Harryvel kapcsolatos élményeimet a filmiparban szerzett tapasztalataimmal. Rendkívül hálás vagyok azért, hogy lehetőséget kaptam annak idején a kis túlélő eljátszására, mert ez a szerep mutatta meg nekem, hogy életem hátralévő részében is a színészkedéssel akarok foglalkozni. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen korán rájöttem, hogy mi a hivatásom. Ennek ellenére rettenetesen szégyellem az első Harry Potter-filmekben nyújtott alakításomat. Olyan, mint amikor az ember a tinédzser éveire emlékszik vissza és zavarba jön attól, hogy miket csinált"

– mondta a színész a Empire magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.