"Szia, Kata vagyok. Van még egy Pepsid?" - Így nézett ki 23 éve a szülinapos Dobó Kata

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dobó Kata Pepsi reklám szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 47. születésnapját Dobó Kata. A gyönyörű színésznő nem sokat változott az ikonikus kólareklám óta, úgy tűnik, rajta nem fog az idő.

Dobó Kata február 25-én ünnepli születésnapját, a színésznő ma 47 éves. Kata anno modellként kezdte karrierjét. Talán a legemlékezetesebb alakítása ezen a területen, az a kólareklám, amelyben elhangzik a szájából az ikonikus mondat: „Szia, Kata vagyok. Van még egy Pepsid?"

A 1998-as videó készülésének idején azonban már ismert színésznő volt, ugyanis az Éretlenek című sorozatban való szereplése után, a Miniszter félrelép hozta meg neki az igazi sikert '97-ben.

Ezután számtalan filmben feltűnt, az utóbbi években pedig már rendezőként tevékenykedik, Kölcsönlakás című filmjét 2019-ben mutatták , most pedig új mozin dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.