Az emberek tévednek: Britney Spears édesapja megmentette lánya életét?

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
pénz gyámság Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears az elmúlt 13 évben édesapja, Jamie Spears teljes gyámsága alatt volt - ő hoz meg minden üzleti és személyes döntést a sztár helyett.  Sokakban ez felháborodást váltott ki, de most fordulni látszik a helyzet....

Az énekesnő hiába pereskedik már egy ideje, hogy kikerüljön édesapja gyámsága alól, és maga irányítsa az életét, egyelőre nem jár sikerrel. Az elmúlt hónapokban már létrejött egy #FreeBritney mozgalom is, mely Britney kiszabadítását követeli édesapja gyámsága alól. A rajongók a férfit velejéig rossz embernek tartják, aki el akarja venni a popsztár pénzét - írja a Fox News.

Jamie Spears ügyvédje, Vivian Thoreen most tiszta vizet öntött a pohárban a "Good Morning America" című reggeli műsorban:

Britney Spears összeomlása óta édesapja gyámsága alatt áll Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

A számok is ezt igazolják. A bírósági iratokból ugyanis egyértelműen kiderül, hogy 2008-ban, amikor Jamie a lánya összeomlása után a popcsillag gyámja lett, a világsztárnak 2,8 millió dollárja (826,5 millió Ft) volt, ám vagyona mostanra eléri a 60 millió dollárt (17,7 milliárd Ft).

"Együttműködik vele. Amikor szeretne fellépni, fellép. Amikor szeretne egy új albumit, rögzít egy albumot és amikor normális emberként akarja élni az életét, abban is segít neki" - védte meg az édesapát ügyvédje.

Bármi is legyen az igazság, az énekesnő már szeretne kikerülni édesapja gyámsága alatt, hogy olyan életet élhessen, amit teljesen ő irányít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.