Mary-Kate Olsen gyorsan túllépett válásán - ezzel a férfivel randizik most

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP -
Mary-Kate Olsen válás randizás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy Mary-Kate Olsen Zoomon keresztül vált el férjétől. Úgy tűnik a divattervező nem kesergett sokáig válása miatt, paparazzik egy randin kapták őt lencsevégre.

Mary-Kate Olsent a Brightwire alapítójával és vezérigazgatójával, John Cooperrel látták együtt vacsorázni péntek este egy görög étteremben New Yorkban. A 34 éves divattervezőnek ez az első nyilvános randija azóta, hogy végleg lezárta házasságát Olivier Sarkozyvel a múlt hónapban - számolt be a Daily Mail.

Egy másik párral vacsoráztak együtt, szemmel láthatólag jól érezték magukat, fehérbort és friss tenger gyümölcseit fogyasztottak, majd együtt hagyták el az éttermet.

Mary-Kate Olsen azon ritka képek egyikén, amelyiken ikertestvére nélkül látható Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

A sajtó sokáig Mary-Kate Olsen válásától volt hangos. Májusban robbant a hír, miszerint a divattervező és nála 17 évvel idősebb francia származású üzletember férje, Olivier Sarkozy felbontják öt éve tartó házasságukat. Az indokok között szerepelt, hogy a férfi már nem szeretett volna gyereket illetve az is, hogy a járványra való tekintettel gyermekeit, édesanyját és volt feleségét is Bridgehamptonban található közös otthonukba költöztette.

Itt tudja megnézni, kivel randizik most az egykori tinisztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.