Váratlanul szembesült a megdöbbentő hírrel a híres magyar zenekar

próbaterem 100 Tagú Cigányzenekar Kásler Miklós segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű együttes, a 100 tagú cigányzenekar egyik napról a másikra tudta meg, hogy eddigi próbatermük már nem áll rendelkezésükre, így másik után kell nézniük. A zenekart Kásler Miklós miniszter segíti a keresésben, amelyről a közösségi oldalán számolt be.

A 100 tagú cigányzenekar a médiából értesült arról, hogy eddigi próbahelyszínük már nem áll a rendelkezésükre és mihamarabb új helyet kell találniuk.

Ma reggel Kásler Miklós miniszter a Facebook-oldalán jelentette be, hogy segít a bajba jutott zenekaron.

"Új helyet keresünk a 100 Tagú Cigányzenekarnak. (...) Úgy rendelkeztem, hogy az EMMI segítsen alkalmas ingatlant keresni a zenekar számára.

Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár így most azon dolgozik, hogy a nemzeti örökségünk szerves részét képező, a hagyományokat nemzedékről nemzedékre átadó cigányzenészek világhírű együttesének a jövője biztosítva legyen" - olvasható a miniszter bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.