Borzalom: munkahelyén szülte meg a gyerekét, majd kukába dobta - Videó

munkahely baba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves nő szólt a főnőkének, hogy elmenne egy hosszabb szünetre. Magához vett egy ollót, majd a mosdóban megszülte gyerekét. Ezután a babát egy kukába dobta az utcán.

Döbbenetes dolog történt Boston városában, egy nő ugyanis a munkahelyén a WC-ben szülte meg titokban a babáját. A haiti származású Marie Merisier egy 73 éves férfi otthonában dolgozott. Szólt neki, hogy elmenne egy hosszabb szünetre, magához vett egy ollót, majd bevonult a mosdóba. Ott egy óra alatt megszülte babáját, majd betette a táskájába.

Főnöke gyanús hangokat hallott a mosdóból, majd amikor kijött a baba sírását is meghallotta. Felajánlotta, hogy mentőt hív, de a nő elviharzott. Az utcán egy szemetesbe dobta a gyereket, aki annak köszönheti az életét, hogy egy arra járó nő meghallotta. Kórházba vitték, az állapota már stabil.

Marie Merisiert letartóztatták, azt mondta kétségbeesésében döntött a szörnyű tett mellett. Emberölési kísérlettel vádolják – írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.